Gratis quiltemøntre

Vi ønsker å dele med deg de muligheter vi har for å designe våre egne quilter gjennom EQ6Gratis mønstre bestilles i nettbutikken under fanen gratis quiltemønster. Under levering krysser du av  hente selv kr. 0 og under betaling krysser du av for gratis mønster kr 0. Ønsker du mønstrene sendt som post tilfaller de vanlige gebyrene for pakking og porto.


Mønster til høstens spisebrikke er ferdig. Mønsteret kan bestilles gjennom nettbutikken under gratis mønster (varenummer 1200 - 1203  uten kostnader for deg selvfølgelig. En inch 2,54 cm. Denne er laget ved hjelp av EQ6. Her er noe for enhver smak, - applikasjon, stitchery (motvet oppe i venstre hjørne kan printes ut som stitchery eller du kan velge applikasjon - og bare tenk deg hvor vakre bladene vil være i silke... Borden kan enten maskin - eller håndquiltes. Målet på brikken er 18,25 x 15" (38 x 46 cm) hoestbrikke
Snøfnuggbrikkene måler 25 x 18". Snøfnuggene nede til venstre og oppe til høyre er applikasjon, De øvrige mønstrene er stitchery 3 - forskjellige typer og du kan droppe noen eller bruke dem. 3 forskjellige fargealternativer viser muligheten for egen kreativitet. Jeg har brukt  litt gull i alle - men ellers hhv fiolette, blå og røde toner. Blir sikkert lekker i andre fargetoner også.  Blokkstørrelse:7,25" ekskl sømmonn. Stoffpakkene er nedsatt til 30% av full pris i forhold til bestilling som metervare. !!
snowflakes_violet
Stoffpakke i lilla toner med svak violett sjatttering til applikasjonsblokkene. Gull til firkantene i sashing borden. Stoffpakken bør holde til 2 brikker. Se stoffehov i netthsndelen under stoffpakker. Kan vaskes på silkeprogram 40 grader eller håndvaskes. Silkestoffpakkene inneholder stitchery fusible til quiltingen, Husk at du trenger softline (vlieseline) til de øvrige silkestoffene for å stabilisere disse.
img_1476
Snøfnuggbrikke i blåtoner.
snowflakes_blue
Stoffpakke i blåtoner og hvitt med gull til kvadratene i sashing bordene.

img_1477
Samme som over... img_1478
Snøfnuggbrikke i rødt.
snowflakes_red
Som beskrevet over. Den mørkeste er burgunder med "bomber" i gull. Ønsker du to gullnyanser til applikasjonsblokkene istedenfor lyserødt og rosa sender du meg en mail.
img_1479
Juleløper til det store festbordet: Med stitchery i midten med rød silketråd og stoffpakke i silke i rødt, hvitt og gull. Mønsteret er gratis og kan bestilles i nettbutikken under fanen gratis mønster. Størrelsen på løperen er 0,43 x 1 m, størrelsen på løperen kan endres til en pris av kr. 50,- Modellen er designet av Merete Landstad. Copyright. juleloper
Stoffpakken  i silke ligger under fanen stoffpakker og kan også bestilles i nettbutikken til under  50% av full pris ved bestilling pr meter.
img_1516
Som beskrevet over. Den mørkeste er burgunder med "bomber" i gull. Ønsker du to gullnyanser til applikasjonsblokkene istedenfor lyserødt og rosa sender du meg en mail